Despre noi

După 6 ani de Beauty of Life facem pasul mai departe către Asociația Beauty of Life, cu scopul de a contribui la o Românie mai sănătoasă psiho-emoțional și cu o calitate a vieții mai ridicată.

 

Credem cu tărie că iubirea stă la baza tuturor lucrurilor frumoase din lume, iar lipsa de iubire (tradusă și prin frică) a lucrurilor mai puțin frumoase. Așa că eforturile noastre se îndreaptă către soluții de a aduce mai multă iubire în viața noastră. Mai întâi să învățăm cum să ne iubim pe noi înșine cu adevărat. Apoi, să fim echipați pentru a oferi iubire mai departe, oamenilor din jurul nostru, fie că sunt apropiați sau necunoscuți.

 

Iubirea de sine nu se manifestă doar prin empatie sau afecțiune, ci și prin grijă față de corpul nostru, înțelegerea emoțiilor noastre, a limitelor, nevoilor și resurselor necesare. Astfel, suntem înarmați să trăim autentic, în acord cu cine suntem, să dezvoltăm relații sănătoase, să contribuim în societate și să ne atingem obiectivele, indiferent de unde venim și încotro ne îndreptăm.

 

Așadar, integrăm în activitatea noastră acțiuni pentru trup, suflet și minte. Într-o lume tot mai încrâncenată, competitivă, la limita supraviețuirii, aducem un strop de bucurie, acel joie de vivre de care avem nevoie cu toții. Copii, adulți, vârstnici, avem nevoie și de activități pentru suflet, distracție, veselie, care să ne ajute să ne destindem și să putem fi mai eficienți în celelalte activități.

Misiunea

Misiunea noastră este ca toți românii să aibă șanse egale la dezvoltare personală și profesională, iubire, sănătate și stare de bine.

 

Ce ne propunem să oferim:

ECHIPA

Co-fondator

Ana Mușat

Uneori digital marketer, alteori scriitoare, mereu idealistă.

ana musat beauty of life

Am visat întotdeauna la o lume mai bună, în care fiecare om trăiește aliniat cu propriile valori și cred cu tărie că fiecare își poate construi viața așa cum dorește, indiferent de mediul din care vine, educație sau vârstă. Nimic nu se realizează peste noapte sau fără efort. Însă cu toții, fără excepție, avem dreptul la o viață demnă, trăită cu bucurie și cu sens, merităm și putem.

 

Am trăit pe pielea mea transformarea din ”nu o să pot niciodată” în ”pot absolut orice dacă sunt dispusă să lucrez pentru asta”. Am crescut într-un mediu lipsit de siguranță financiară, m-am lovit de violență, dependențe, medii nefavorabile și sunt la rândul meu într-un proces de vindecare și de dezvoltare, așa că pot înțelege că este greu.

 

Înțeleg provocările și limitările cu care mulți creștem, printre care și ”pentru mine nu este posibil”. Am descoperit însă că este posibil, că și eu merit și ține doar mine să-mi înțeleg nevoile, să le exprim și să construiesc ușor, ușor, viața pe care mi-o doresc și care mi se potrivește mie. 

 

Procesul este unul continuu și îmi doresc să sprijinim în acest demers cât mai multe persoane, să putem insufla valori pozitive și să contribuim prin proiectele Beauty of Life la o societate mai sănătoasă fizic, psihic și emoțional. 

 

Eu pot! Tu poți! Împreună putem mai ușor!

Co-fondator

Daniela Păunescu

Psiholog clinician, tehnician nutriționist și psihoterapeut în formare.

daniela paunescu beauty of life

Rolul meu se ţese în jurul ideii de evoluție. Cred în puterea omului de a se dezvolta într-un mod personal, care să îi permită să funcţioneze optim şi să facă faţă provocărilor vieții.

 

Asemeni altora, m-am întâlnit cu tot felul de provocări în viață, atât pe plan personal, cât și profesional și am ales să-mi reorientez existența, chiar dacă acest lucru a însemnat să cobor din punctul unde urcasem greu, pentru a fi alături de oameni în devenirea lor. Am funcționat o perioadă din inerție, iar autocunoașterea, conștientizarea, încrederea, iertarea, iubirea s-au arătat mai târziu în viață, ca urmare a procesului psihoterapeutic. De aceea, știu, din propria experiență și din procesul de formare, că psihoterapia îți poate transforma întreaga existență, îți aduce claritate, o mai bună adaptabilitate, posibilitatea de a alege conștient modul în care vrei să-ți organizezi viață.

 

Privesc omul ca întreg, în care un aspect al vieții le poate dezechilibra pe celelalte și de aceea am integrat în formarea mea studiul nutriției, interesată fiind de modul în care ceea ce mâncăm ne afectează creierul și starea emoțională.

 

În calitate de însoțitor pe drumul către sine, practic o abordare holistică, care include corpul, mintea și sufletul, construind relații terapeutice bazate pe autenticitate și acceptare, care să creeze acel acordaj terapeutic – atașamentul sănătos – cu care persoana de alături să-și găsească libertatea, curajul și capacitatea să-și folosească potențialul și creativitatea pentru a experimenta viața.

Lasă-ne un mesaj

Suntem deschiși la orice propunere, iar lista noastră de proiecte este infinită. Așa că dacă ai orice idee sau propunere de acțiune care ți-ar aduce valoare ție sau comunității din care faci parte, lasă-ne un mesaj mai jos. Promitem să revenim cu un răspuns.

    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența ta pe site. Sperăm că ești în regulă cu asta, iar dacă nu, îți poți retrage acordul oricând. Accept Afla mai multe

    Privacy & Cookies Policy